Bulgarian English German Greek Polish Russian Turkish Ukrainian

Ролка за поставяне на гумено уплътнение на мрежата на комарник с алуминиеви рамки

Ролка за инсталиране на гумено уплътнение на комарна мрежа на комарници серия " Vektor Ultra Strong ''.

Ролката " Vektor Ultra Strong '' е предназначена за поставяне на гумения уплътнител на комарната мрежа на комарници за врати, комарници за прозорци, статични комарници, отваряеми комарници и др.

Ролката е многофункционален инструмент, който е неразделна част от всяко едно сглобяване и инсталиране на комарните мрежи.

 

Дизайнът е разработен на база дългогодишен опит на експерти от бранша, като участие са взели и над 100 монтажника, служители на различни водещи фирми. Ръкохватката е проектирана, така че е удобна за работа на монтажници с широка длан, средна длан, както и с по-малка площ на дланта.

Извивките на дръжката следват естествената линия на захвата на дланта на ръката. Ръкохватката е проектирана универсално за работа с лява и дясна ръка, така че работата с ролката е приятна и високо ефективна.

Инструментът е изработен от висококачествени материали. Състои се от четири основни части;

  • Предна канална ролка
  • Задна фиксираща ролка
  • Вътрешна основна част с тяло с две оси с подсилено оребрение
  • Външна ръкохватка с иновативен дизайн.

Ролката "Vektor Ultra Strong'' се изработва от удароустойчив полистирол / HIPS / и  Акрилонитрил бутадиен стирен  /ABS/.

Акрилонитрил бутадиен стирен  /ABS/ е аморфен полимер, който се получава посредством емулсионна или масова полимеризация на акрилонитрил и стирен в присъствието на полибутадиен. Най-важните качества на ABS са добрата му удароустойчивост и здравина.

Химически формули на ABS мономерите.
ABS обикновено се характеризира с няколко основни свойства:


• Течливост
• Температурна устойчивост
• Удароустойчивост


Стирен мономерът улеснява обработваемостта на ABS, акрилонитрилът придава твърдост, топлинна и химична устойчивост, бутадиенът прави продукта здрав и еластичен дори при много ниски температури.
ABS може да бъде използван в температурни граници от -20°C до +80°C. ABS притежава устойчивост срещу течни киселини, основи, концентрирани хидрохлорни и фосфорни киселини, алкохоли и масла от животински, растителни и минерален произход.

За до дълга експлоатация на ролката сме присъединили и два монтажни винта в центъра на всяка ос.

Ролката е предназначена за масова употреба, като универсален инструмент за поставяне на гумения уплътнител (шнур) в канала на алуминиевия профил за комарници с размери 17*25 мм, 10*30 мм, 10*20 мм и други.

Ролката " Vektor Ultra Strong '' се предлага основно в син, зелен, бял и червен цвят. По заявка на клиента може да се произвежда във всички цветове по RAL.